v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Jezírková fólie 1mm výprodej
Prodám jezírkovou fólií české výroby Fatra Aquaplast 1mm. Můžu nabídnout rozměry o šíři 4m,6m,8m, 10m, 12m délky kolik je potřeba. Doprava podle váhy folie. Do 50kg 300 nad 50kg 350, po celé české republice. Cena za m2 95kč.

Cena: 95 ,-Kč

Číslo inzerátu:  875968
Vloženo:  28. 02. 2019
Změněno:  28. 02. 2019
Druh:  nabídka
Kraj:  Hlavní město Praha
Okres:  Hlavní město Praha
Přidat do výběru >>
Firma:  Vladislav klimek
Město:  Frýdek-Místek
Kraj:  Moravskoslezský
Okres:  Frýdek-Místek
Telefon:  +420735202176
Další inzeráty od inzerenta >>

Jezírková fólie 1mm výprodej - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Servis bazénů: zazimování,odzimován
Dobrý den, provádíme kompletní servis a veškeré služby v oblasti bazénů. 9 let jsme provozovali firmu v tomto oboru v zahraničí. Nedávno jsme začali podnikat i v České Republice. Nabízíme: Odzimování bazénu, zazimování bazénu, celoroční údržba, kompletní vypuštění a čištění celého bazénu od vápenatých a jiných usazenin, provádíme ošetření materiálu bazénu pro prodloužení jeho životnosti, podle změřených hodnot určíme chemii na míru. Používáme nejkvalitnější chemii na trhu, poskytujeme zaškolení o běžné údržbě tak, že Vám to zabere 10 minut Vašeho času a to jen 1x týdně, pokud budete dodržovat naše pokyny, bude Váš bazén čistý po celou sezonu a to včetně dna bez tvoření zelené řasy, po našem zaškolení a doporučení nás, už nebudete do zazimování bazénu potřebovat, v případě potřeby jsme pro naše zákazníky neustále na telefonu a poskytujeme bezplatné poradenství po telefonu a ve většině případů se nám povede problém vyřešit telefonicky bez nutnosti naší návštěvy. Poskytujeme kvalitní a pr
Bazény, příslušenství 1 600,-
Vířivka Mnomia
Prodám vířivku NOMIA. Vířivka je plně funkční.77 hydro.masážních trysek.Vířivka je na slanou vodu.Vhodná pro celoroční užívání venku. Veškeré detailní informace viz foto.Volat můžete kdykoliv na mob:602933935 Cena: 165 000 Kč
Bazény, příslušenství 165 000,-
Plastový bazén 6x3x1,5 - výprodej
Prodám skimmerový bazén 6x3x1,5 se zaoblenými rohy a čtyřstupňovým schodištěm. Síla materiálu pláště 6mm, výztuhy 8 mm Cena 86 250,- Kč vč. DPH Dodání do 14 dnů. Zajistíme dopravu za 14 Kč/km Více info na tel. 792 766 564, email:info@plastino.cz https://www.plastino.cz/produkt/skimmerovy-podzemni-bazen/ Specifikace a výbava: Délka: 6 m | Šířka: 3 m | Hloubka: 1,5 m Síla pláště bazénu: 6 mm Vestavěné 4-stupňové schodiště Skimmer 2× tryska Zpevnění latěmi pro manipulaci
Bazény, příslušenství 86 250,-
Vodní pistole HappyPeople
Značka: Happy People Vodní pistole Happy People - Známky používání: ne - Detailní stav: bez poškození Použití: do bazénu/k vodě Typ produktu: pistole Rozměr: 33x 5 cm Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 99,-
Nafukovací pavouk
Značka: Bestoyard Nafukovací pavouk Bestoyard - Známky používání: ne - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození Nafukovací pavouk s kroužky Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 456,-
Bazének pro nejmenší
Značka: Intex Bazének pro nejmenší Intex Babypool 57141 - Známky používání: ne - Detailní stav: pouze rozbalené, bez poškození - Předpoklad funkční Nafukovací bazének s duhou Rozměry: 142  x 1,19  x 84 cm Materiál: plast Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 99,-
Pistole Pustefix
Značka: Pustefix Pistole na mýdlové bubliny Pustefix - Známky používání: ne - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození - Vizuální stav: výborný - Funkční: ano - Počet ks: 1 Použití: univerzální Typ produktu: pistole Minimální věk [roky]: 4 Barva: multi Materiál: plast Rozměry: 15x15x5cm Objem: 55 ml Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 99,-
Dětský bazének
Značka: Happy People Dětský bazének Happy People Peppa pig - Známky používání: ne - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození - Funkční Dětský nafukovací bazének Rozměry: 122 x 23 cm Materiál:plast Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 258,-
Hračky k potápění Sunshine Smile
Značka: Sunshine Smile Hračky k potápění Sunshine Smile 25 ks - Známky používání: ano - Detailní stav: bez poškození, nekompletní - Míra použití: lehce použité - Poškození: nezjištěno - !!! Kompletnost: některé části chybí - 2 tyčky a 4 torpéda Použití: do bazénu/k vodě Typ produktu: pomůcka pro nácvik potápění Vzhled: kruhy, torpéda a tyčky malých rozměrů Materiál: plast, gumové úchyty Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 179,-
Spring Float Kids Boat
Značka: SwimWays Spring Float Kids Boat SwimWays 6046299 - Známky používání: ne - Detailní stav: včetně původního obalu, bez poškození Použití: do bazénu/k vodě Typ produktu: nafukovací Minimální věk [roky]: 3 Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 326,-
Plovoucí basketbalová hra
Značka: Intex Plovoucí basketbalová hra Intex 57503 - Známky používání: ne - Detailní stav: bez poškození - Funkční: ano - Kompletní: ano Použití: do bazénu/k vodě Typ produktu: nafukovací Plovoucí basketbalová hra INTEX - hry jezdí na kolech Barva: modro - bílá Rozměry: 87 x 71 x 42 Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 281,-
Nafukovací sada Intex
Značka: Intex Nafukovací sada Intex 59469 - Známky používání: ne - Detailní stav: bez poškození, nekompletní - Funkčnost tohoto produktu nešlo bohužel otestovat. Na produkt ode mě však máte záruku 12 měsíců a v případě jakéhokoliv problému není problém zboží vrátit nebo reklamovat. - !!! Chybí míč. V balení je pouze nafukovací bazén a kolo. Sada obsahuje: míč, bazén a kolo Motiv: ananasy Použití: do bazénu/k vodě Typ produktu: nafukovací Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 235,-
Nafukovací plameňák Bigmouth
Značka: Bigmouth Nafukovací plameňák Bigmouth BMPF-PF - Známky používání: ne - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození - Kompletní - Nepoškozené Použití: do bazénu/k vodě Typ produktu: figurky a zvířátka Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 203,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: