v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Uděláme vám nejlepší cenu na váš bazén,příslušenství,jímky a masážní vany pro vice info volejte 739 050 290

Cena: dohodou

Číslo inzerátu:  149226
Vloženo:  22. 03. 2009
Změněno:  22. 03. 2009
Druh:  nabídka
Kraj:  Hlavní město Praha
Okres:  Hlavní město Praha
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Václav Beneš
Kraj:  Hlavní město Praha
Okres:  Hlavní město Praha
Telefon:  739 050 290
Další inzeráty od inzerenta >>

Nejlevnější bazény na trhu - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Servis bazénů: zazimování,odzimován
Dobrý den, provádíme kompletní servis a veškeré služby v oblasti bazénů. 9 let jsme provozovali firmu v tomto oboru v zahraničí. Nedávno jsme začali podnikat i v České Republice. Nabízíme: Odzimování bazénu, zazimování bazénu, celoroční údržba, kompletní vypuštění a čištění celého bazénu od vápenatých a jiných usazenin, provádíme ošetření materiálu bazénu pro prodloužení jeho životnosti, podle změřených hodnot určíme chemii na míru. Používáme nejkvalitnější chemii na trhu, poskytujeme zaškolení o běžné údržbě tak, že Vám to zabere 10 minut Vašeho času a to jen 1x týdně, pokud budete dodržovat naše pokyny, bude Váš bazén čistý po celou sezonu a to včetně dna bez tvoření zelené řasy, po našem zaškolení a doporučení nás, už nebudete do zazimování bazénu potřebovat, v případě potřeby jsme pro naše zákazníky neustále na telefonu a poskytujeme bezplatné poradenství po telefonu a ve většině případů se nám povede problém vyřešit telefonicky bez nutnosti naší návštěvy. Poskytujeme kvalitní a pr
Bazény, příslušenství 1 600,-
Vířivka Mnomia
Prodám vířivku NOMIA. Vířivka je plně funkční.77 hydro.masážních trysek.Vířivka je na slanou vodu.Vhodná pro celoroční užívání venku. Veškeré detailní informace viz foto.Volat můžete kdykoliv na mob:602933935 Cena: 165 000 Kč
Bazény, příslušenství 165 000,-
Plastový bazén 6x3x1,5 - výprodej
Prodám skimmerový bazén 6x3x1,5 se zaoblenými rohy a čtyřstupňovým schodištěm. Síla materiálu pláště 6mm, výztuhy 8 mm Cena 86 250,- Kč vč. DPH Dodání do 14 dnů. Zajistíme dopravu za 14 Kč/km Více info na tel. 792 766 564, email:info@plastino.cz https://www.plastino.cz/produkt/skimmerovy-podzemni-bazen/ Specifikace a výbava: Délka: 6 m | Šířka: 3 m | Hloubka: 1,5 m Síla pláště bazénu: 6 mm Vestavěné 4-stupňové schodiště Skimmer 2× tryska Zpevnění latěmi pro manipulaci
Bazény, příslušenství 86 250,-
Vodní pistole HappyPeople
Značka: Happy People Vodní pistole Happy People - Známky používání: ne - Detailní stav: bez poškození Použití: do bazénu/k vodě Typ produktu: pistole Rozměr: 33x 5 cm Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 99,-
Nafukovací pavouk
Značka: Bestoyard Nafukovací pavouk Bestoyard - Známky používání: ne - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození Nafukovací pavouk s kroužky Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 456,-
Bazének pro nejmenší
Značka: Intex Bazének pro nejmenší Intex Babypool 57141 - Známky používání: ne - Detailní stav: pouze rozbalené, bez poškození - Předpoklad funkční Nafukovací bazének s duhou Rozměry: 142  x 1,19  x 84 cm Materiál: plast Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 99,-
Pistole Pustefix
Značka: Pustefix Pistole na mýdlové bubliny Pustefix - Známky používání: ne - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození - Vizuální stav: výborný - Funkční: ano - Počet ks: 1 Použití: univerzální Typ produktu: pistole Minimální věk [roky]: 4 Barva: multi Materiál: plast Rozměry: 15x15x5cm Objem: 55 ml Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 99,-
Dětský bazének
Značka: Happy People Dětský bazének Happy People Peppa pig - Známky používání: ne - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození - Funkční Dětský nafukovací bazének Rozměry: 122 x 23 cm Materiál:plast Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 258,-
Hračky k potápění Sunshine Smile
Značka: Sunshine Smile Hračky k potápění Sunshine Smile 25 ks - Známky používání: ano - Detailní stav: bez poškození, nekompletní - Míra použití: lehce použité - Poškození: nezjištěno - !!! Kompletnost: některé části chybí - 2 tyčky a 4 torpéda Použití: do bazénu/k vodě Typ produktu: pomůcka pro nácvik potápění Vzhled: kruhy, torpéda a tyčky malých rozměrů Materiál: plast, gumové úchyty Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 179,-
Spring Float Kids Boat
Značka: SwimWays Spring Float Kids Boat SwimWays 6046299 - Známky používání: ne - Detailní stav: včetně původního obalu, bez poškození Použití: do bazénu/k vodě Typ produktu: nafukovací Minimální věk [roky]: 3 Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 326,-
Plovoucí basketbalová hra
Značka: Intex Plovoucí basketbalová hra Intex 57503 - Známky používání: ne - Detailní stav: bez poškození - Funkční: ano - Kompletní: ano Použití: do bazénu/k vodě Typ produktu: nafukovací Plovoucí basketbalová hra INTEX - hry jezdí na kolech Barva: modro - bílá Rozměry: 87 x 71 x 42 Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 281,-
Nafukovací sada Intex
Značka: Intex Nafukovací sada Intex 59469 - Známky používání: ne - Detailní stav: bez poškození, nekompletní - Funkčnost tohoto produktu nešlo bohužel otestovat. Na produkt ode mě však máte záruku 12 měsíců a v případě jakéhokoliv problému není problém zboží vrátit nebo reklamovat. - !!! Chybí míč. V balení je pouze nafukovací bazén a kolo. Sada obsahuje: míč, bazén a kolo Motiv: ananasy Použití: do bazénu/k vodě Typ produktu: nafukovací Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 235,-
Nafukovací plameňák Bigmouth
Značka: Bigmouth Nafukovací plameňák Bigmouth BMPF-PF - Známky používání: ne - Detailní stav: včetně původního obalu, pouze rozbalené, bez poškození - Kompletní - Nepoškozené Použití: do bazénu/k vodě Typ produktu: figurky a zvířátka Zboží je otestované a funkční a můžete ho do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 149,- Kč nebo za 99,- po platbě předem. Případně si ho můžete zdarma vyzvednou osobně v Hradci Králové při platbě předem, nebo zaplatit hotově za 59,- Kč.
Bazény, příslušenství 203,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: